注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

你从哪里来,要往哪里去

探索者2012的BLOG

 
 
 

日志

 
 
 
 

【地球盟友】【Cobra】2015年11月23日 【事件】冥想成果预告和两个眼镜蛇访谈节目】  

2015-12-01 10:35:36|  分类: COBRA信息 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
【地球盟友】【Cobra】2015年11月23日

【事件】冥想成果预告和两个眼镜蛇访谈节目】
 
 
Event Meditation Pre-Report and Two Cobra Interviews
【事件】冥想成果预告和两个眼镜蛇访谈节目
 
Our Event Meditation was a huge success with great positive influence on our future timelines. Detailed report will be released here about a week from how as I gather all intel.
 
这一次的事件冥想大获成功,而且对未来的时间线产生了重大的正面影响。详细的成果报告大约会在我收集全部情报後的一个礼拜内公开。

In the meantime, you can read this joint Cobra/Red Dragon Ambassador interview by Rob Potter here:
 
大家可以先阅读Rob Potter主持的眼镜蛇/红龙大使的联合访谈节目:
 
Or watch the Youtube version here:
 
这是Youtube版的访谈节目:
 
 
The November monthly update Cobra interview by Rob Potter has also been posted, together with the transcript, which you can see on this page:
 
Rob Potter主持的的眼镜蛇11月访谈节目以及逐字稿也已经对外发表。大家可以到这个网页浏览访谈内容:
 
 
Or listen to the Youtube version here:

或是收听Youtube版的访谈节目:
 
You can send your questions to rob@thepromiserevealed.com and many of them will be answered in the next monthly update interview. 
  
大家可以将自己的问题寄信到rob@thepromiserevealed.com。我们会在下个月的访谈节目回答一部分的问题。
 
 
翻译:Patrick Shih
 
http://2012portal.blogspot.com
  评论这张
 
阅读(22)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017